top of page

De Salon

Mijn Salon bevindt zich op de eerste verdieping van het huis.

Voorzien van goede ventilatie en verlichting. En een elektrisch in hoogte verstelbare stoel.

De gebruikte producten

De producten welke ik gebruik zijn allemaal proefdiervrij.

De merken welke ik onder andere tot nu toe geselecteerd heb zijn:

* Caption

* SpaRitual

* Pedicures

* Funghiclear

* Medihoney

* Wandelwol

Caption 

Een superieure droogtijd, glans én duurzaamheid. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig uithardt. Het resultaat is een lak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel drie keer langer blijft zitten dan normaal.

Bovendien wordt de natuurlijke nagel steeds sterker door de versteviger in de Basecoat. Het speciale kwastje maakt het lakken super makkelijk en door de hoge pigmentatie dekken vrijwel alle kleuren in 1 laag. Zelfs zwart!

De CAPTION collectie bestaat uit 60 kleuren, 18 topeffecten, basecoat, (matte) topcoat) en de drops voor nog sneller drogen! 

SpaRitual

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch en de wijze waarop de producten werkzaam zijn, is geïnspireerd op aloude energieherstellende behandelingen zoals de Chakra therapie, kleurtherapie en numerologie.

Pedicures 

Pedicures is een veel verkochte serie voetverzorging producten lijn in mijn pedicure salon. Het zijn pedicure producten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels ook wel kalknagel genoemd en voetschimmel.

Maar ook voor blaren , wratten , antischimmel spray, voetbalsem, eelt en likdoorns ,voet-deo en een heerlijke voetbad olie.

Fungiclear met Manuka Olie

Manuka Olie is een etherische olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Meluca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie gewonnen wordt. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmelremmende werking van Manuka Olie als zeer sterk beoordeeld wordt. Een nog bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

FunghiClear

Is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt.

Kan ook worden gebruikt bij kalknagels indien deze worden veroorzaakt door schimmels.

Kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen.

Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen.

Bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen.

WandelWol

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

Medihoney

Medihoney is bijzonder geschikt voor de behandeling van de zeer droge en eczematische huid. Het voorkomt jeuk en huidontstekingen en houdt de optimale pH van de huid in stand. Derma Cream is ook geschikt bij de behandeling van beschadigde huid als gevolg van radiotherapie of peeling en voorkomt huidinfecties. Het is belangrijk om ook de intacte huid te beschermen; Medihoney derma cream voedt en beschermt de huid optimaal.

bottom of page